گشایش «جشن‌ها و جشنواره‌ها» در موزه گرافیک بازگشت Back

گشایش «جشن‌ها و جشنواره‌ها» در موزه گرافیک 
بخش «جشن‌ها و جشنواره‌ها»ی هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در موزه گرافیک آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی هفدهمین جشنوارها هنرهای تجسمی فجر، بخش «جشن‌ها و جشنواره‌ها»ی جشنواره هفدهم طی آیینی با حضور هنرمندان از سراسر کشور و نیز هنرمندان از ۵ کشور همسایه کار خود را آغاز کرد.
در آیین گشایش این بخش، دبیرکل جشنواره، مدیر موزه گرافیک، استادان به نام تجسمی، مدیران هنری و هنرمندان بخش «سرزمین من» از ۳۱ استان کشور حضور داشتند. همچنین پنج هنرمند و استاد دانشگاه از کشورهای عراق، امارات و کویت نیز در این مراسم شرکت کردند.
بهرام کلهرنیا، دبیرکل هفدهمین جشنواره تجسمی فجر در این مراسم طی سخنانی کوتاه «مشارکت» را گوهر گمشده فضای هنری کشور عنوان کرد و تغییرات به وجود آمده در اجرای جشنواره را ضامن حضور مجدد هنرمندان در فضای هنری دانست.
وی به حضور ۵۳ هنرمند و دبیر هنری از ۳۱ استان کشور در تهران اشاره کرد و گفت: امروز شرایطی فراهم شد که هنرمندان شهرهای مختلف کشور با گالری‌داران پایتخت دیدار و تبادل نظر کردند. این زمینه‌ای است برای حضور هنرمندان ناشناس در فضای جدی هنری و امری مبارک است.
در ادامه مراسم، هنرمندان دعوت شده ار کشورهای همسایه در سخنانی کوتاه، از حضور خود در ایران ابراز مسرت کردند.
دکتر عباد از انجمن دوستی کویت و ایران، ضمن ابراز خوشوقتی از حضور در ایران گفت: امیدوارم انجمن دوستی ایرانی ـ کویتی به زودی با هم دید و بازدیدهای فرهنگی داشته باشد. ایران و کویت دو کشور بسیار نزدیک به هم هستند. امیدواریم در این محیط جدید دوستی ایجاد شود و بتوانیم از طریق هنر و فرهنگ به‌هم نزدیک شویم.
دکتر حیدر بغلاوی، استاد هنر بصره نیز در این مراسم ضمن ابراز امیدواری از برقراری روابط هنری با هنرمندان ایران گفت: هنر ایرانی با چهار یا پنج جمله توصیف نمی‌شود.
دکتر مازن از انجمن خوشنویسان بغداد سخنان خود را با یادی از میرعماد آغاز کرد و گفت: خوشحالم به عنوان رییس انجمن خوشنویسان عراق در ایران هستم. میرعماد جریان بزرگی در خط عربی ایجاد کرد اثر کار او هنوز زنده است. برای همین همیشه برگزیدگان مسابقات خطاطی ایرانی‌ها هستند.
دکتر فلاح از انجمن نقاشان بغداد نیز ضمن ابراز خوشحالی از حضور در تهران گفت: من در دانشگاه، تاریخ ایران را خوانده‌ام و در فضای مجازی ایران و تحولاتش را دنبال می‌کنم، ولی آن‌چه در واقعیت می‌بینم خیلی متفاوت است.

نرجس نورالدین از گالری‌داران امارات نیز در این مراسم با اشاره به اصالت ایرانی خود به فارسی صحبت کرد و گفت: ما در همه نمایشگاه‌هایی که در امارات برگزار می‌شود، آثار بزرگی از ایرانی‌ها داریم، اما دوست داریم با هنرهای جدید و هنرمندان جوانان ایران آشنا شویم.

تاریخ خبر:  1403/12/02